Belépés a csakfulbevalok.hu webáruházba

Füllyukasztó pontok

Országszerte, egyre több településen, városban van lehetőség a fülbelövést, orr és köldök piercing lyukasztást igénybe venni, szakmailag magas színvonalon működő szalonokban. Udvarias kiszolgálással, a Studex és a Medisept minőségi termékeivel várjuk kedves vendégeinket. Keressék kollégáimat bizalommal!

A belőhető fülbevalók háromféle anyagból választhatók: nikkelmentes orvosi fém, titánium, és 14 karátos arany. A Studex által használt orvosi fém a nem rozsdásodó, 316L jelzésű acél. A gyártó, titánium fülbevalói 23-as minőségű (illetve 6AL4V-ELI jelzésű) titánötvözetből készülnek, ez az ötvözet is nikkelmentes így hosszú ideig a testben maradhat. A Studex arany belőhető fülbevalói 14 karátos aranyból készülnek, amik ötvözete is garantáltan nikkelmentes, emiatt biztonságosan viselhető akár hosszú ideig is. Az ékszerek egy zárt, steril kapszulába vannak csomagolva, ami biztosítja a higiénikus fülbelövés lehetőségét. A füllyukasztáshoz 190 különböző fülbevaló közül lehet választani készletről azonnal. Ez szám szerint 166 különböző nikkelmentes orvosifém, 12 különböző 14 karátos arany és 12 különböző titánium ékszert jelent. Nem szükséges előre megrendelni a fülbevalót mert mindig van mindegyik fazon készleten. A fülbevalók fülbelövés nélkül is megvásárolhatók. Kérem tekintsék meg a belőhető fülbevalókról készült fotókat a következő képsorok segítségével.

A belőhető fülbevalók anyagösszetételéről, valamint a fülbevalók sterilitásáról vizsgálati okmányok megtekinthetők a következő linkekre kattintva.
Titánium belőhető fülbevalókról itt
Nikkelmentes orvosi fém fülbevalókról itt
14 karátos belőhető arany fülbevalókról itt