Belépés a csakfulbevalok.hu webáruházba

Füllyukasztó pontok

Országszerte, egyre több településen, városban van lehetőség a fülbelövést, orr és köldök piercing lyukasztást igénybe venni, szakmailag magas színvonalon működő szalonokban. Udvarias kiszolgálással, a Studex és a Medisept minőségi termékeivel várjuk kedves vendégeinket. Keressék kollégáimat bizalommal!

Vélemények rólam...

Mitsné Gáspár Orsolya

Kedves Evelyn! Köszönjük a profi munkát, a kedves és megértő hozzáállást és Kamillánk meseszép fülbevalóját. Mindenkinek csak ajánlani tudom és fogom is :) Az üzlet pedig bámulatosan gyönyörű!

2016. október 21., péntek


Tóth Albert

Hanna 4. Szülinapja előtt pár héttel jelentette be, hogy fülbevalót szeretne. Ismerősöktől kérdeztem hol érdemes a kislány fülét kilyukasztani. Mindenki Evelynt ajánlotta, úgyhogy felkerestem és rövid határidővel kaptam is időpontot. Megérkezve az üzletbe, kedves fogadtatás várt.
A kislányom nehezen tudott választani a sok szép fülbevaló közül. Az első lyukasztás után Hanna kicsit pityergett, de amint meglátta a tükörben gyönyörű ékszerét, hősiesen várta a másodikat. A fülbevaló tökéletes helyre került, azóta boldogan viseli és büszkén mutogatja ovistársainak és családtagjainknak. Köszönjük mégegyszer!!!!

2016. október 21., péntek


Szente Klaudia

Köszönöm a remek munkát Evelynnek! Johannának gyönyörű fülbevalója lett és még csak utaznunk sem kellett érte ami nem csak nekem volt nagy kényelem hanem a kislányomnak is. Remekül viselte és semmi gond nem merült fel, szép a fülecskéje. Ajánlani tudom mindenkinek Evelynt hiszen pontos, minőségi szolgáltatást nyújtott nekünk! Köszönöm! :-)

2016. október 3., hétfő


Dr. Németh-Egry Emőke

Általános iskolás koromban aktívan sportoltam, ezért kivettem a fülbevalóm. A héten szülinapomra a barátnőmtől fülbevalót kaptam, így 20 év után úgy döntöttem, kifúratom a fülem. Evelyn nagyon aranyos volt, a közel egy órás késésem ellenére mosolygósan fogadott a gyönyörű szalonjában. Észre vette, hogy gyermekkoromban rossz helyre tették a lyukat a fülemben, így lemérte, bejelölte az új helyét a fülbevalómnak. Nem hagyta, hogy belelovaljam magam a félelembe, korrektül elmondta, hogy mit fogok érezni, majd lőtt. Nem mondom, hogy nem éreztem semmit, de nem volt vészes. Mire elkezdtem volna óbégatni, már ott is virított a kis lila kövecske a fülemben. Bár ebédszünete volt, mégse sajnálta az időt arra, hogy tökéletes munkát végezzen. Szívből ajánlom az Evelyn kozmetikát mindenkinek.

2016. október 3., hétfő


Nagy-Szakács Szilvia

Annámnak kereken 1hónaposan lett az orvosi fém fülbevaló a fülébe belövetve. Meg sem érezte, fel sem sírt, pedig aludt. Azóta is azt hordjuk és 100%-ig megvagyok vele elégedve. Csak ajánlani tudom. :)

2016. augusztus 10., szerda


Weinecker-Balázs Kinga

Lina zökkenőmentesen ugrotta az "akadályt". :-)))

Nem volt nyüszi sem, mikor forgattam és kencéztem a fülét és/vagy a fülest. Az ápoló zselét kb. 5 napig használtuk. Köszönjük!

2016. augusztus 10., szerda


Veiland Melinda

2,5éves volt a kislányom amikor a fülbelövés történt. Olyan fülbevalót választott, ami  régebbi rúgós géppel kellett belőni. Az elsővel semmi gond nem volt, a másik fülénél volt egy kis hiszti, hogy hangos volt, de meggyőztük, hogy fél pár fülbevaló, az nem fülbevaló. Utána már nem is fájt neki. Kaptunk valami cseppet, ami nagyon jó volt, gyönyörűen "gyógyult", tovább is adtuk a rokonoknak, mert Fehérváron nem kaptak.Evelyn nagyon türelmes, kedves, segítőkész! Tökéletes munkát végzett. Mindenkinek ajánlom! :)

2016. augusztus 10., szerda